Hírek

Támogasson adójának 2 %-val

Nyomtatás
Kategória: Hírek
Megjelent: 2007. március 27. kedd

Támogassa jövedelmi adójának 2 %-val a Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Plébániatemplomot

Az 571/2003 számú törvény 57 cikkelyének 4. bekezdése előírja, hogy minden alkalmazott jövedelmi adójának 2%-val rendelkezhet egyházi intézmények, alapítványok vagy egyesületek támogatására.
Ezennel tisztelettel fordulunk Gyergyószentmiklós valamennyi örmény származású hívéhez és velünk szimpatizáló polgárához, hogy adója két százalékával támogassa az örmény katolikus templomot

Parohia Armeano-Catolică Gheorgheni
Cod fiscal: 4559588
Cod Iban RO44 RNCB 0155 0163 1339 0001 - BCR Gheorgheni 

Ha úgy döntött, hogy jövedelmi adójának 2%-át a Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Templomnak adja, a szükséges formaságokat megtalálhatja templomunkban vagy a plébánia irodáján.

Köszönettel,
a pébánia vezetősége

A támogatni óhajtó személyeknek tudniuk kell, hogy csak egyetlen nem profitorientált szervezethez lehet a 2%-nak megfelelő összeget felajánlani. Ezért szükséges tudni a kiválasztott szervezet pontos megnevezését, az adószámát (cod fiscal) és a bankszámlaszámát (Cod Iban). Az adó 2%-át a Pénzügyigazgatóság hivatott kiszámítani. A kéréshez mellékelni kell a munkaadó által kiállított 210-es típusú adóbevallási lapról (fisa fiscala FF1) készített fénymásolatot is.

A kitöltött papírokat a helyi Pénzügyigazgatósághoz 2018. május 25-ig lehet benyújtani személyesen vagy ajánlott levél formájában, illetve le lehet tenni az Örmény Katolikus plébánia hivatalban is.

Letölthető nyomtatványok:
                    Fizetéssel rendelkezőknek
                    Más jövedelemmel (is) rendelkezőknek
                    Elektronikusan kitölthető változatNapi evangélium RSS

evangelium.katolikus.hu
  • Abban az időben: Kisgyermekeket vittek Jézushoz, hogy tegye rájuk a kezét. A tanítványok azonban elutasították őket. Amikor Jézus meglátta ezt, megharagudott, és ezt mondta nekik: „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket, és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Isten országa. Bizony, mondom nektek: Aki nem úgy fogadja az Isten országát,...

   

Copyright © 2016 Gyergyói Örmények.

Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker