Hírek

Pályázati felhívás gyerekeknek

Nyomtatás
Kategória: Régi hírek
Megjelent: 2012. január 27. péntek
A Szentpéteri József Ötvös Iparmûvészeti Stúdió és a Budapest XII. kerületi Örmény Kisebbségi Önkormányzat
 
„Örmény kódexek, örmény motívumok - gyermek alkotásokban”
 
címmel tábor és játszóház keretében, illetve egyénileg készített munkákat kíván bemutatni a 2012. április 2.-i megnyíló kiállításán, amelyet a Országos Idegen nyelvû Könyvtárban tartunk.

Felkészülési lehetõséget nyújtanak a Szentpéteri Stúdió táborai és játszóház mûhelyei. Ezeket képzõ- és iparmûvészek, restaurátorok vezetik, akik a kiállításon saját alkotásaikat is bemutatják.
•    A játszóház több mûhellyel dolgozik: kódex-, ikonkészítõ-, iniciálé-, papír-, ékszerész-tûzzománc- és textilmûhely.
•    A pályamunkák önálló alkotások, nem a kódexek, illetve a motívumok másolatai.

A beadott alkotások elbírálását a Szentpéteri Stúdió mûvészei végzik. Kategóriánként 3 díjazott lesz, de minden résztvevõ emléklapot kap.

A pályamunkák beadási határideje: 2012. marcius 01.
Korhatár: 7-18 év
A pályamunkák mérete: max. A3 + paszpartu

A pályamunkákat a Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Egyesülethez, a Gyergyószentmiklósi Örmney Plebániára lehet személyesen leadni, vagy erre címre postán elküldeni: Parohia Armeano-Catolicã, 535500 Gheorgheni, Pta. Petõfi  Nr.4

A borítékra kérjük ráírni: "Örmény kódexkiállítás pályázat"
Kapcsolat: Buslig Gyula: 0756-669920
                    Kulcsár László: 0744-698889

email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bõvebb felvilágosítás kapható:   www.szentpeteri-studio.huNapi evangélium RSS

evangelium.katolikus.hu
  • Egy alkalommal Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak: „Mit gondoltok? Ha valakinek száz juha van, és egy elcsatangol közülük, nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyen, és nem megy-e, hogy megkeresse az eltévedtet? Ha aztán szerencsésen megtalálja, bizony mondom nektek: jobban örül neki, mint az el nem tévedt kilencvenkilencnek. Éppen...

   

Copyright © 2016 Gyergyói Örmények.

Joomla 1.7 templates free by Joomla Template Maker