Zarándoklat Medjugorje-ba

Zarándoklat:  Gyergyószentmiklós-Medjugorje
2016 Június 26 - Július 1

 

Tervezett program

1 nap: Indulás a déli órában Gyergyószentmiklósról. Utazás rövid pihenőkkel Magyarországon és Horvátországon át Bosznia-Hercegovinába.

2 nap: Érkezés MEDJUGORJE-ba a koradéli órákban, szállások elfoglalása, szentmise, Olga (idegenvezető) előadása Medjugorje történetéről, szabadprogram, vacsora, este szentségimádás.

3 nap: Reggeli, szentmise, indulunk a Jelenések Hegyére, itt elmondjuk a teljes rózsafüzért és mindenkinek lehetősége lesz a jelenések helyén imádkozni a Szűzanyához. Délután meglátogatjuk a drogfüggők táborát, akik a Szűzanya segítségével gyógyulnak ki szemmel láthatóan a függőségből, ezt követően indulunk Mostar-ba. Mostar egy gyönyörű török hangulatú kisváros, amely az Öreg híd és környékének a szépsége miatt már évtizedek óta a világörökség része. Innen megyünk Blagaj-ba. A Buna folyó egy kétszáz méter magas sziklafal alól bukkan elő a város határában, ami a világ legbővebbvizű forrása. Ide illesztettek egy kolostort (Tekija) az 1500-as évekbe, a Táncoló Dervisek  rendjének otthonaként. Este vacsora, szentmise és szentségimádás.

4 nap: Reggel korán felmegyünk Krizsevác hegyére, elvégezzük a keresztutat, utána reggeli, majd egy kis utazással elérjük a Kravica vizesést ami a világ ötödik legszebb vízesése. Itt lesz egy pár órás fürdőzési lehetőség, estére érkezünk vissza a szállásra, vacsora; szentségimádás.

5 nap: Reggeli, majd szabad program délig és ezt követően a megegyezett órában indulunk haza.

6 nap: Érkezés haza a déli órákban.

- A program természetesen sorrendben módosulhat, ezen kívül még van esélyünk, hogy Vicka látnok fogadja a kis csapatunkat (ez a helyszínen derül ki!!!)
- A zarándokút ára 180 Euro. Az ár tartalmazza az utazást, szállást, reggelit és vacsorát valamint a magyar idegenvezetést. Nem tartalmazza a betegbiztosítást (kb. 20 Ron). Az összeget két részletben is lehet fizetni, 2016 május 20-ig 80 Euro-t és 2016 június 20-ig a maradt 100 Euro-t.


Érdeklődni Bíró Zsolt-Imre, gyergyószentmiklósi örmény kántornál lehet, vagy a 0746-926807-es telefonszámon.

© Gyergyói Örmények
ASOCIATIA ARMEANO CATOLICA GHEORGHENI,
IBAN: RO84BTRL02101205M63124XX,
adószám: 25306308

Free Joomla! template by L.THEME